Sportchalet Viehhofen

 

Contact Sportchalet Viehhofen
Saalbach-Hinterglemm

Mocht je naar aanleiding van onze site nog vragen hebben, dan horen wij het graag. Vul onderstaand contactformulier in en we antwoorden zo snel mogelijk.

  Route / Spoor / Vliegen

  Met de auto

  Viehhofen ligt op circa 975 km van Utrecht. Met de auto rijd je via de A8 Munchen - Salzburg. Neem in Duitsland de A93 ri Kufstein en dan afslag 56 bij Oberaudorf ri Kössen, voorbij Kössen neem je de L39 ri Lofer, je rijdt dan zonder Autobahnvignet via Walchsee, Lofer, Saalfelden richting Zell am See. Voorbij Saalfelden neem je ter hoogte van Maishofen de afslag Saalbach-Hinterglemm en binnen 5 km rijd je Viehhofen binnen.

  Met de trein naar Oostenrijk

  Ook kan je met de trein naar Viehhofen. De dichtstbijzijnde stations zijn in Saalfelden en Zell am See. Vanaf daar rijd je met bus of taxi naar Viehhofen.

  Bustijden zijn te vinden op: postbus .at

  Met het vliegtuig

  Vliegen naar Viehhofen kan in de winter (december-maart) het beste via het vliegveld Salzburg, dat ligt op circa 75 km afstand. Transavia biedt de gehele winter goed betaalbare vluchten aan vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Vanaf het vliegveld Salzburg kan je een taxi of shuttle busje boeken naar Viehhofen of een auto huren. Shuttles zijn onder andere te reserveren bij Holiday Shuttle en Shuttle Direct.

  ’s Zomers wordt er sinds 2021 ook vanuit Nederland op Salzburg gevlogen. Mochten er geen vluchten zijn op de gewenste data, kun je verder kijken naar Innsbruck. Vanaf Innsbruck is het 149 km rijden (ongeveer 2 uur à 2 uur en een kwartier) naar Viehhofen.

  In de periode april-mei is het dichtstbijzijnde vliegveld in München. Dit is 168 km rijden en duurt ongeveer 2 uur en 25 minuten.

  Met de bus

  In de wintermaanden kun je ook met de bus naar Oostenrijk. Winterliner biedt bijvoorbeeld busreizen aan naar het Glemmtal.