Onze droom
in Oostenrijk
Onze droom
in Oostenrijk
Onze droom
in Oostenrijk
Onze droom
in Oostenrijk
Onze droom
in Oostenrijk
Onze droom
in Oostenrijk
Onze droom
in Oostenrijk
Onze droom
in Oostenrijk
Onze droom
in Oostenrijk
Onze droom
in Oostenrijk

Over ons in Viehhofen, Saalbach-Hinterglemm

Joost, Maaike, Floortje en Luuk

In juli 2018 verhuisden wij met ons gezin, Joost, Maaike, Floortje en Luuk, naar Viehhofen in Oostenrijk.

Een droom die werkelijkheid wordt. Alle vier delen wij een liefde voor de bergen en een actief buitenleven. Bij Sportchalet Viehhofen komen onze werelden samen. Joost als sporter en Maaike met haar passie voor de horeca. We willen onze gasten verwennen met een sportief en ontspannen verblijf in de bergen. Zelf gaan we ook regelmatig op pad en we delen graag onze ervaringen in het gebied rondom Viehhofen om onze gasten zo onvergetelijke dagen te laten beleven. Komt het goed uit en vind je het leuk, wellicht kunnen we je één van onze favoriete tochten laten zien?

Viehhofen

Gelegen tussen Zell am See en Saalbach-Hinterglemm biedt Viehhofen zowel ’s zomers als ‘s winters veel mogelijkheden. Tal van mountainbike routes en wandelpaden in de zomer en een heel uitgebreid en gevarieerd skigebied in de winter. Het meer van Zell am See is vlakbij, evenals de Grossglockner Hochalpenstraße.

Faciliteiten

Het chalet beschikt over 12 appartementen variërend van 2 tot 7 personen. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen badkamer en keuken. Op de begane bevindt zich een gezellige Stube voor gebruik door onze gasten, voor een gezellig drankje, het spelen van een spelletje of lekker napraten over de belevenissen van de dag.

In het skiruim is een verwarmd schoenenrek en aansluitend een ruimte voor het waxen en slijpen van ski’s. Indien gewenst kunnen wij ski’s slijpen en waxen. In de zomer worden deze ruimtes omgebouwd tot droogruimte voor wandel-/fietsschoenen en een klusruimte en stalling voor fietsers. Buiten bevindt zich een wasplaats voor de fietsen.

Kijk voor meer informatie over Viehhofen op:

Eetgelegenheden Viehhofen

Uiteraard zijn alle appartementen voorzien van een keuken en houd niets je tegen om een lekkere, gezonde maaltijd te prepareren. Op vakantie is het toch ook heerlijk om je culinair te laten verwennen. Zelf zijn we ook vaak op zoek naar de leukste lunch- en dineradresjes. Graag geven we je tips waar je lekker en verantwoord kunt eten passend bij het plan van die dag. In de buurt of niet te ver van Sportchalet Viehhofen kunnen we zo al de volgende adresjes aanbevelen: