Lente bij Sportchalet Viehhofen
Saalbach Hinterglemm

Viehhofen ligt in Salzburgerland, het eerste dorp in het Glemmtal. Beter bekend als het dal van Saalbach-Hinterglemm. Binnen een kwartier rijden ben je in Saalbach of in Zell am See. Maar ook de vele mogelijkheden die Saalfelden, Kaprun, Leogang en Maria Alm te bieden hebben, zijn binnen handbereik.

De lente is een prachtige tijd. De natuur is weer groen, de eerste bloemen staan in bloei. De mogelijkheden voor een actieve vakantie zijn eindeloos. In het voorjaar maken we prachtige wandelingen. Als je wilt kun je zelfs nog een beetje sneeuw tegenkomen, dat maakt het extra avontuurlijk. We geven jullie graag tips voor de beste dagtrips vanuit Viehhofen!

Ook op de fiets zijn er al tal van mogelijkheden. Op de mountainbike zijn de routes door de dalen nu heerlijk rustig en tot ca. 1200 meter hoogte zijn de paden op de zuidhellingen sneeuw vrij. Na een winter met minder sneeuw kunnen we zelfs al snel hoger komen. De geasfalteerde wegen zijn allemaal vrij van sneeuw en er is geen vakantieverkeer. Het is in de lente een genot om de omgeving op de racefiets te verkennen. Begin mei wordt ook de Groβglockner Hochalpenstraβe sneeuwvrij gemaakt, een beklimming op de fiets tussen de meters hoge sneeuwmuren door is een onvergetelijke ervaring.

Er is nog veel meer te doen, ook in de meivakantie, denk aan:

Evenementen in de lente:

Sportchalet Viehhofen biedt verschillende arrangementen aan in de lente:

Bij Sportchalet Viehhofen geven we graag voor ieder seizoen de beste tips om een niet te vergeten vakantie te beleven. Bekijk hier onze appartementen en check de beschikbaarheid.